Ga naar boven

Over ons

Metis Privacy B.V. is een jonge frisse organisatie die zich richt op privacy en beveiliging. Het MKB, de ZZP-er en ook grote ondernemingen kunnen bij ons terecht voor ondersteuning bij de AVG wetgeving en informatiebeveiliging.

Wij bieden een breed scala aan diensten aan. Wij kunnen onder andere de Functionaris Gegevensbescherming voor uw organisatie zijn, verwerkingsregisters en DPIA’s opstellen en trainingen aan onder andere uw personeel verzorgen.

Metis Privacy B.V. is aangesloten bij de Nederlandse beroepsvereniging van Functionarissen voor gegevensbescherming. Het NGFG is een vereniging waar onder andere Functionarissen gegevensbescherming en privacy officers elkaar ontmoeten in het kader van kennisoverdracht op het gebied van persoonsgegevens. Enkele doelstellingen die NGFG heeft zijn, bevorderen van kwaliteit, integriteit en ontwikkelingen binnen het vakgebied en het vergroten van inzicht op het gebied van bescherming persoonsgegevens.

Op het gebied van AVG en informatiebeveiliging hebben wij veel kennis en ervaring in huis waardoor wij voor u de juiste partner zijn. Vooraf wordt een offerte opgemaakt zodat u precies weet wat u van ons kan verwachten en zodat wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten of zijn spreker op een externe bijeenkomst waarbij wij de onderwerpen AVG en/of informatiebeveiliging onder de aandacht brengen.