Ga naar boven

Informatiebeveiliging

Steeds vaker is het MKB-segment slachtoffer van diverse vormen van cybercrime. Uit onderzoek en eigen bevindingen blijkt dat informatiebeveiliging in het MKB-segment nog vaak een ondergeschikte rol heeft, men is er niet of nauwelijks mee bezig. Vaak hebben organisaties wel de techniek in huis of binnen handbereik, maar vervolgens wordt deze techniek niet adequaat ingezet waardoor er gaten ontstaan en het risico op incidenten met verstrekkende gevolgen sterk toeneemt, zowel intern als extern.

Een niet toereikend informatiebeveiligingsbeleid, te laat of niet gepatched systeem en andere technische mankementen in de infrastructuur zijn het laaghangend fruit voor hackers, virussen en internet bots.

‘Het overkomt mij toch niet’ of ‘Wij zijn niet interessant genoeg’ is een vaak gehoorde uitspraak als het over cybercrime gaat. Deze gedachten zijn onterecht.

Wij helpen u graag om de risico’s binnen uw organisatie in kaart te brengen en denken graag met u mee om passende maatregelen tegen cybercrime te nemen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw bedrijf en uw klanten te beschermen tegen cybercriminaliteit en kwetsbaarheden.